Hoe zet ik een trainingsagent in?

Hoe zet ik een trainingsagent in?

Hoe zet ik een trainingsacteur in? Voor het geval u het niet weet, is de inzet van de trainingsagenten het meest essentiële onderdeel van het sessiebeheerproces. De agents die worden ingezet in het sessiebeheerproces kunnen worden gebruikt om een breed scala aan taken uit te voeren. Als u bijvoorbeeld een test op een of twee computers op kantoor wilt uitvoeren, is dit iets dat een IR voor u zou kunnen doen. Er zijn echter enkele nadelen verbonden aan het gebruik van IR's in het implementatieproces, en deze nadelen moeten worden besproken.

Hoe zet ik een trainingsacteur in

Het eerste nadeel waar ik het over zou willen hebben, houdt verband met het feit dat IR's niet zo dynamisch of interactief zijn als sommige mensen zouden willen dat ze zijn . Wanneer u een IR implementeert, kan deze niet de taak uitvoeren die u wilt dat deze wordt uitgevoerd. Dit betekent dat de IR die u hebt ingezet, daar moet zitten en zijn ding moet doen gedurende de tijd dat hij er was. Dit kan enkele problemen veroorzaken als u gedurende deze tijd bepaalde taken probeert uit te voeren. Als u bijvoorbeeld een bepaalde configuratie op een systeem wilt wijzigen, maar u wilt uw computer niet opnieuw opstarten zodat u het zou kunnen doen, dan zou u gedwongen worden om de hele computer opnieuw op te starten zodat u de configuratiewijziging kunt krijgen die u wilde .

Een ander ding waar u op moet letten, is dat een IR tijdens het implementatieproces "verloren" kan gaan. Een IR kan uiteindelijk op het netwerk worden geïmplementeerd zonder iets te doen, en niemand zou het kunnen vinden. Dit kan problemen opleveren voor de hele organisatie, vooral als ze geld hadden uitgegeven om een trainingsagent met goede vaardigheden op te zetten. Een ding dat u kunt doen om dit te voorkomen, is door de trainingsagenten periodiek te testen om er zeker van te zijn dat ze nog steeds goed werken.

Site bezoeken voor meer info: Hetsen & Visschers

Sue Fowler