Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – wat zijn uw opties?

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – wat zijn uw opties?

U kunt uw huis aan iemand verkopen als u dat niet wilt of moet. Het hangt allemaal af van de omstandigheden van het huis en of het snel genoeg verkoopt om op tijd te verhuizen. Ik ken een paar mensen die hebben geprobeerd hun huis te verkopen zonder een makelaar en ze hebben helemaal niet verkocht. Ze kregen echter een heel goed aanbod. Sommige verkopers hebben geluk omdat hun huis een opknapper is en nog steeds veel geld waard is Haag verenigbaar. Dan kunnen andere verkopers geen goede aanbieding krijgen, hoe hard ze ook proberen.

Als uw huis niet snel verkoopt, kunt u proberen een huis te kopen in plaats van te proberen het te verkopen. U moet wel begrijpen dat u waarschijnlijk een hogere commissie aan een makelaar zult moeten betalen. Mogelijk moet u ook voor de schoonmaak en enscenering zorgen voordat u een bod kunt laten accepteren. Als u wat geld wilt besparen op dit proces, koop dan een huis in plaats van het te proberen te verkopen.

Dit kan betekenen dat u geduld moet hebben. Ik ken iemand die zijn huis heeft overgenomen en het zo snel mogelijk heeft verkocht. Dit hebben ze met minimale hulp kunnen doen. Het huis was alleen gewassen en ge├źnsceneerd en toen plaatsten ze een advertentie op Craigslist en kochten het in een plaatselijke makelaarswinkel. Toen ze een goed bod hadden gedaan was het huis binnen een week verkocht. Uw huis kan snel worden verkocht als u bereid bent er wat extra tijd in te steken.

Voor meer info klik je deze site aan: Mijn Verkoopmakelaar

Sue Fowler