Tips voor het kopen van dartschachten

Tips voor het kopen van dartschachten

De dartwinkel Blatt Ballyhackamore is gevestigd in Belfast, Noord-Ierland, waar hij al meer dan 23 jaar actief is. Het is sinds het begin een steunpilaar geweest in het loyalistische gebied en is vertakt naar de omliggende gebieden van Dingle, Coleshilltown en Bangor. De winkel wordt gerund door Paul Goughy, een zeer gewaardeerde darter en biljartliefhebber.

"Gebaseerd in 1923, is de missie van Blatt Biljart gewijd aan het bieden van de beste ouderwetse biljartervaring met uitmuntendheid en passie. We doen dit op grond van onze drie centrale waarden: superieure handgemaakte kwaliteit, uitstekende klantenservice en onze uiterste aandacht voor traditie. Onze dart shafts zijn gemaakt van het beste Europese staal en onze barrels zijn met precisie gesneden uit eersteklas Canadees hout nuttige info. We bieden ook een enorme selectie dartshafts, variƫrend van een paar standaard lengtes en flex-keuzes tot de immer populaire flex-x-serie, die voegt een extra hoeveelheid flex toe en laat je hardere, langere en rechtere darts schieten."

Op de dartswebsite nemen we de tijd om enkele details van dit bedrijf te bekijken en hoe ze een solide bedrijfsmodel hebben gevormd. Hun belangrijkste productlijn is de "Dart-schacht", die is onderverdeeld in twee categorieƫn op basis van de interne schroefdraadmaat van de loop en de kroon / koepeldiameter van de schacht van de darts. De "medium crown" wordt gebruikt voor gewone soft dart darts, en de "crown dome" wordt het best gebruikt met soft darted "tweaks". Voor meer informatie over deze twee tonvormen, evenals informatie over darttips, kun je deze site bezoeken.

Zoek meer informatie op: https://dartshopleiden.nl/

Sue Fowler