Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Het lijkt erop dat Sharepoint tegenwoordig overal in de zakenwereld is, en mensen kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Ze hebben hun eigen servers en werkstations eromheen opgezet en zelfs verder terug installeren ze andere applicaties bovenop Sharepoint en andere MS Office-applicaties om de functies volledig te benutten. De vraag die rijst is: wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint als ik geen technische nerd ben? Welnu, het eerste dat u moet weten over Sharepoint is dat het een geïntegreerd platform is dat wordt beheerd door Microsoft voor zakelijke doeleinden dat wordt gebruikt om intranetportals te maken, samen te werken aan informatie, bedrijfsprocesbeheer en nog veel meer.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Dus als u nieuw bent bij Sharepoint en nog steeds in de war bent, dan wilt u misschien eens kijken naar enkele van de basistrainingsprogramma's die u zullen helpen de basisprincipes van deze interessante technologie te begrijpen. Deze vind je gemakkelijk op internet en er is genoeg om uit te kiezen online verleidelijk. Sommige zullen je leren hoe je de verschillende applicaties moet gebruiken, zoals Outlook, Explorer, PowerPoint en nog veel meer; terwijl anderen de geschiedenis van Sharepoint behandelen, hoe het werd ontwikkeld en wat de verschillende functies zijn die het vandaag aan organisaties biedt. Dus wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint? Het is eigenlijk niets bijzonders, en als je eenmaal de intimidatie van zijn functies hebt overwonnen, biedt het bedrijven geweldige functionaliteit tegen een extreem lage prijs.

Waar het op neer komt is dat je gewoon wat over Sharepoint moet weten, maar niet zozeer over hoe je het in het bijzonder moet gebruiken. U moet weten wat de geschiedenis is en wat de verschillende functies zijn, maar niet hoe u ze moet gebruiken. U moet ook weten hoe u deze toepassingen interactief kunt gebruiken en hoe u pagina's in uw intranet in MS Office kunt maken. Als u eenmaal heeft geleerd hoe u dit moet doen, kunt u deze toepassingen ook in de browser op uw computer gaan gebruiken. U zult zich dan realiseren hoe geweldig Sharepoint nu eigenlijk is voor zowel kleine als grote organisaties!

Klik op de link: Sharepoint modules

Sue Fowler