Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Een veelgestelde vraag die velen stellen bij het zoeken naar een metrotegel is "Waar komen metrotegels vandaan?" Het simpele antwoord is dat het in feite cementchips zijn die worden uitgerold met een lopende bandmachine. Nadat ze zijn geïnstalleerd, worden deze kleine spanen bedekt met een voegmiddel en verzegeld. Dan heb je een gladde perfect uitziende metrotegel. Dat beantwoordt de vraag misschien niet volledig, maar het is het basisantwoord.

Waar komen metrotegels vandaan? Ze worden voornamelijk geproduceerd in China, India, Frankrijk, Italië, Brazilië, de Verenigde Staten en een paar andere plaatsen. Sommige van de materialen die worden gebruikt om ze te maken, zijn cement, epoxy, glasvezel, keramische tegels, email en een paar andere Dé webshop voor bijzondere Retro Tegels Anno Nu. Dit komt omdat elk materiaal zijn eigen voor- en nadelen heeft. Cementspanen hebben bijvoorbeeld een veel hogere druksterkte dan glasvezel, maar epoxy en glasvezel hebben een iets lagere druksterkte. Tegels zijn ook meer brandvertragend dan cementspanen.

Dus nu weet je waar de metrotegels vandaan komen. Het is tijd om er zelf wat te gaan kopen en te kijken hoe ze eruitzien. Er zijn veel fabrikanten, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om er een te vinden. U kunt in de winkel of op internet kijken om de beste prijs te vinden.

Link naar de website: https://www.retrotegels.nl/

Sue Fowler