Hoe Ripple, het financiële netwerk, te kopen

Bitcoin Meester  Voordat we ingaan op het kopen van Ripple, willen we eerst uitleggen waarom dit voor de meesten van ons de eerste keer is dat we erover leren. Vroeger kostte het nogal wat meer stappen dan beleggen in Litecoin of andere tokens.

Maar laten we het allemaal opsplitsen en precies onthullen wat we moeten doen. Als u wilt gaan beleggen in Ripple, heeft u een rekening nodig: 1 Stortingssaldi – Hier stort u geld van uw bankrekening als u er geen heeft, of u krijgt er een via een optie voor online bankieren Als u al een bankrekening heeft en u wilt Als je klaar bent met het opzetten van je account, ontvang je een activeringsmail met een downloadlink voor de software die je nodig hebt om in Ripple te investeren.

Zodra u de software heeft gedownload en uw reis bent begonnen om te investeren in de toekomst van cryptosystemen, moet u een account openen bij een gerenommeerde en betrouwbare beursvennootschap. Een die gespecialiseerd is in handelen en het goed doet, bij voorkeur een die de mogelijkheid biedt om zowel ether als rimpel te kopen en verkopen. De meeste ervaren handelaren zullen er verschillende op hun rekeningen hebben staan en zullen ze in verschillende liquiditeitsniveaus hebben. Het is belangrijk om op te merken dat u nooit meer moet investeren dan u zich kunt veroorloven te verliezen, en gebruik uw opnamefunctie nooit om meer te kopen dan u van plan bent te verkopen, aangezien dit alle winsten die u eerder hebt gemaakt teniet doet.

Wanneer u investeert in deze nieuwere en mogelijk meer populaire vorm van valutahandel, is het belangrijk om te weten hoe u munten kunt kopen. Gelukkig zijn er verschillende geweldige online makelaars die de mogelijkheid bieden om zowel ether als rimpel te kopen en verkopen. Sommige bieden deze diensten zelfs wereldwijd aan en hebben teams verspreid over de hele wereld die overal ter wereld munten voor u verhandelen en kopen. Het is erg belangrijk om een van deze soorten makelaars te vinden waarmee u zowel in ether als in rimpel kunt investeren, omdat ze u een veel beter rendement op uw investering zullen opleveren.

Zorg er ook voor dat u elke makelaar grondig onderzoekt voordat u investeert, om er zeker van te zijn dat ze bekend en gerespecteerd zijn in de branche.

Als je eenmaal een goede en gerenommeerde makelaar hebt gevonden, wil je een account openen en leren hoe je kunst kunt kopen. Elk type Cryptocurrency Exchange heeft zijn eigen reeks betalingsmethoden en het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen de verschillende valuta’s die beschikbaar zijn, evenals hoe elke valuta wordt gewaardeerd. Er zijn twee hoofdmethoden om ether te kopen via een van de Cryptocurrency Exchanges: ofwel met een creditcard of via een op Shape Book gebaseerde prepaidkaart, ook wel bekend als een Shorrino. Dit is belangrijk om te weten, aangezien u ervoor moet zorgen dat het Shape-book-bedrijf dat u gebruikt, u het juiste Shape-book-paar kan geven dat overeenkomt met uw privésleutel.

Met ether, of kortweg rimpel, kunt u gemakkelijk kopen, verkopen en overboeken tussen een van de tientallen valuta’s die momenteel in het Ethereum-grootboek staan vermeld. Op dit punt vraagt u zich misschien af hoe u mogelijk bij deze branche betrokken kunt zijn zonder er uit eerste hand van af te weten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om aan de slag te gaan, en de beste manier is om eerst betrokken te raken bij een paar van de kleinere portefeuilles voordat je betrokken raakt bij de grotere reguliere portefeuilles zoals Blockpool of MyEtherium. Met deze kleinere portemonnees kunt u aan de slag met beleggen zonder dat u de kneepjes van het vak moet leren, aangezien deze kleinere portefeuilles u meestal toegang bieden tot het onderliggende etherprotocol, samen met op Shape-book gebaseerde prepaidkaarten die kunnen worden gebruikt voor het doen van betalingen.

Met ether die ongeveer $ 15 voor elke eenheid kost, is het gemakkelijk te zien hoe het in waarde is gestegen sinds het voor het eerst werd gelanceerd, maar u moet in gedachten houden dat het nog wat werk te doen heeft voordat het het concurrentieniveau begint te bereiken dat Veel investeerders zijn aangetrokken door de lage startprijs en hebben succes gehad met deze vorm van investeren, maar zoals ik al eerder zei, zijn er een paar kanttekeningen. Hoewel ether bijvoorbeeld uitstekend is voor het innen van dividenden, is het misschien niet de beste keuze om uw projecten te financieren. Beleggers dienen te overwegen of ze bereid zijn een hoog risico te aanvaarden om een aanzienlijk rendement op hun investering te behalen. Er zijn verschillende goede manieren om aan de slag te gaan in de wereld van cryptosystemen, dus laat u niet overrompelen!

XRP – Ripple kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester 

Sue Fowler