Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Waar komen metrotegels vandaan?

Metrotegels zijn een relatief recente innovatie en zijn als zodanig niet erg ver verspreid over het VK of Europa in het algemeen. Ze zijn echter in populariteit gegroeid in Londen en de hoofdstad als gevolg van hun lage kosten en langdurige aard. Een van de redenen dat ze in de gunst zijn gekomen, is omdat ze eruitzien als echte stenen tegels en als gevolg daarvan een heel eigen esthetiek hebben. Waar komen Metro-tegels vandaan?

De materialen die worden gebruikt bij de constructie van een tegel zijn over het algemeen op cementbasis. Dit komt omdat het goedkoop te produceren is en een hoge kwaliteitsstandaard biedt als het op uiterlijk aankomt metro tegels hornbach. Het is echter belangrijk om te onthouden dat dit soort materiaal niet voor iedereen is en dat sommige mensen het misschien een beetje te glad en te koud vinden. Om dit probleem tegen te gaan, bieden de fabrikanten van de London Metro Tile een verscheidenheid aan opties om een beetje warmte en karakter aan de steen toe te voegen. Marmer kan bijvoorbeeld worden gematteerd en vervolgens worden geglazuurd om de tegel een iets warmer gevoel en een meer onderscheidende kleur te geven.

Het is echter belangrijk om marmer niet te verwarren met graniet. Hoewel beide geweldige producten zijn voor gebruik in vloeren, zijn het heel verschillende beesten en wordt marmer meestal gebruikt voor binnen- en buitentoepassingen, terwijl graniet voor beide meer geschikt is. Waar komen Metro-tegels vandaan? Ze zijn in principe gemaakt van een variatie van marmer en andere natuursteen, waaronder leisteen, kalksteen en travertijn, en zijn daarom verkrijgbaar in heel het VK en daarbuiten.

Klik hier voor meer informatie: https://www.retrotegels.nl/

Sue Fowler