Wat zijn sommige toepassingen voor papierbladen?

My Lovely Notebook Papierblanks zijn al eeuwenlang rond. Ze zijn een zeer veelzijdig product en een geweldige optie voor plakboeken omdat ze opnieuw kunnen worden gebruikt. Veel mensen gebruiken paperbacks voor bladwijzers en journaling, maar je kunt ze ook voor bijna alles gebruiken. Als je iets opvalt of je een nieuw ontwerp wilt maken, zijn paperbacks het antwoord. Hier zijn een paar ideeën over het creatief om uw paperbacks te gebruiken.

o Scrapbooking: Als u op zoek bent naar een unieke en ongebruikelijke manier om speciale gelegenheden zoals vakanties, jubilea, verjaardagen, bruiloften of zowat iets anders te documenteren, met behulp van paperbacks als de achtergronden van de pagina een fantastisch idee is. Je kunt zelfs verschillende kleuren gebruiken voor elke pagina, zoals een soort van gemengde mediatroon. Je kunt een witte achtergrond gebruiken met spatten van een andere kleur voor een strandhuwelijk, en een donkerblauwe achtergrond met plonsen van rood voor je zoons eerste verjaardag. Er zijn zoveel manieren waarop u paperbacks kunt gebruiken als pagina achtergronden die behoorlijk verbazingwekkend is. Papierbladen kunnen echt een gewone foto maken en het in een ongelooflijk kunstwerk maken.

o Journaling: een andere manier waarop paperbacks kunnen worden gebruikt voor journaling is door eenvoudig in jezelf te vullen. Het is erg gemakkelijk! Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je een foto hebt van je zoon waar je jaren mee hebt doorgebracht. U kunt eenvoudig notities op de achterkant van de afbeelding op de paperblanks schrijven met behulp van een van uw favoriete pennen of potloden. Of als je wilt Doodle, kun je bijschriften, grappen maken, of zelfs gewoon simpele uitspraken op de achterkant van de foto met een kleurpotlood. De mogelijkheden zijn eindeloos!

o Ambachten: een andere manier waarop paperbacks kunnen worden gebruikt voor ambachten, is door ze in verschillende vormen te snijden en ze vervolgens samen te lijmen om een creatie te maken. U kunt bijvoorbeeld een vierkant beeld in de vorm van een schoen snijden. Dan kun je een lintboog aan de zijkant van de schoen lijmen en vervolgens een vaartuigkop bovenop de boeg zetten om het handvat te maken. Zodra je het schuim op het handvat van de schoen glimlijt en lijft, kun je het gebruiken om je kinderen te porren luxe kleren in. De mogelijkheden zijn eindeloos.

o Bladwijzers: dit is een leuke manier om paperbacks te gebruiken om paginarkers voor uw boeken te maken. Krijg gewoon een stel van ze snijden in verschillende vormen en lijm ze vervolgens op één pagina. Dan kunt u kleurmarkeringen gebruiken om kleine aanhalingstekens, woorden, enz. Op de pagina’s te plaatsen. Dit helpt u elke pagina te labelen wanneer u uw boek opent!

o Decoration: Heb je ooit gemerkt dat sommige scrapbooking-kits een verscheidenheid aan papieren in de kit bevatten? Een van die paperbacks is perfect voor dit project. Je kunt de lege plekken een bepaalde kleur schilderen of een ontwerp tekenen en het deel uitmaken van het papier. Wanneer u klaar bent, kunt u het recht op de pagina vasthouden. Het ziet er geweldig uit!

Paperblanks notitieboek online kopen bij My Lovely Notebook 

Sue Fowler